Välj kategori

Hem

banner

Integritetspolicy

Det är viktigt att du som kund känner dig trygg med att vi hanterar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR)

Vem ansvarar för de personuppgifter vi samlar in?

Sticklust är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter du lämnar till oss genom köp och övrig kontakt med oss och ansvarar för behandling av dessa. Dina kunduppgifter kommer vi inte att sälja eller vidarebefordra till tredjepart för marknadsföringsändamål.  Nödvändiga samarbetspartners som hanterar våra betalningssätt t ex Payson checkout, en krypterad säker betaltjänst, tar del av kunduppgifterna.

Vad för slags personuppgifter samlar vi in?

Vi samlar in personuppgifter som du skickar till oss när du gör beställningar på vår webbplats. De personuppgifter som du skickar till oss är kontaktinformation, födelsedatum och betalningsinformation.


Hur använder vi dina personuppgifter?

-       Vid bearbetning, beställning och returer i vår webbshop

-       Vid sms och mail-aviseringar om leveransstatus

-       Vid kontakter angående eventuella problem med din leverans

-       Vid bekräftelse av minimiålder som enligt lag gäller för att få handla online

Kontaktformulär

Som kund kan du kontakta oss via konktaktformulär i web-shopen. Detta sparas för att kunna kommunicera om er beställning eller frågor om produkter.

-       Er e-postadress

-       Meddelandet som ni skriver

Nyhetsbrev

Vi skickar inte ut nyhetsbrev utan informerar om nyheter och kampanjer via vår grupp och sida på Facebook samt sociala medier.

Dina rättigheter

Du har rätt att när som helst begära information om de personuppgifter vi har om dig. Om dina uppgifter är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta, kan du begära att få dem rättade eller raderade. Vi kan inte radera dina uppgifter då det föreligger ett lagstadgat krav på lagring, som exempelvis bokföringsregler, eller när det finns andra legitima skäl att uppgifterna måste sparas, till exempel obetalda fakturor. Du kan också kontakta oss genom att skicka brev, e-post eller ringa. Se kontaktuppgifter nedan.

Sticklust
Gulsparvvägen 12
87165 Härnösand
Sverige

Telefon: 070-3334186
E-post: 
info@sticklust.se